Η ασφάλειά σας, είναι πάντα προτεραιότητα μας!     περισσότερα...
Καλαμάκι Ζάκυνθος

Τοποθεσια

cronulla hotel zakynthos

Το Καλαμάκι είναι ένα ήσυχο θέρετρο στον διάσημο κόλπο του Λαγανά. Βρίσκεται μόλις 7 χλμ. μακριά από την πόλη της Ζακύνθου. Η παραλία έχει πολύ λεπτή άμμο και κρυστάλλινα νερά. Η αμμώδης παραλία αποτελεί επίσης χώρο αναπαραγωγής της διάσημης θαλάσσιας χελώνας Caretta Caretta. Το Καλαμάκι, λόγω αυτής της υπέροχης παραλίας, αποτελεί δημοφιλή προορισμό για πολλούς τουρίστες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και είναι ένα από τα κυριότερα θέρετρα του νησιού.

Συγκοινωνίες

Υπάρχουν συχνά δρομολόγια λεωφορείων προς την πόλη της Ζακύνθου. Μπορείτε επίσης να νοικιάσετε αυτοκίνητο, τζιπ, μοτοσικλέτα ή ποδήλατο. Επιπλέον, υπάρχει ένας σταθμός ταξί στον κεντρικό δρόμο προς το Λαγανά.

Δραστηριότητες

Υπάρχουν πολλές δραστηριότητες στο Καλαμάκι. Ιππασία, βόλτες με παραδοσιακές άμαξες, βάρκες με γυάλινο πυθμένα για παρατήρηση χελωνών και ενοικίαση σκαφών για υπέροχες εκδρομές σε κοντινά μικρά νησιά ή απομακρυσμένες παραλίες - και αυτές είναι μόνο μερικές από τις διαθέσιμες δραστηριότητες!

Αγορές

Θα βρείτε πολλά καταστήματα στο Καλαμάκι. Υπάρχουν γραφεία συναλλάγματος, αρτοποιεία, κατάστημα δώρων, κοσμηματοπωλεία και καταστήματα με τοπικά δερμάτινα προϊόντα.